Äkta Subaru-service
Auktoriserad serviceverkstad
0498-22 22 20
Äkta Subaru-service
Auktoricerad serviceverkstad
0498-22 22 20

När vi förvärvade verkstaden på Atlasgatan 9 i Visby var det naturligt att överta även den auktoriserade servicen för SUBARU. Vi har idag 3 utbildade tekniker varav en Japan-certifierad. Hos oss får du en garanterat äkta originalservice och reparation av din Subaru, med rätt delar, rätt utrustning, utfört av rätt utbildade tekniker, stämpel i boken, assistansförsäkring och alltid en gåva i sätet.

Service & Reparation

Traditionell service enl. tillverkarens föreskrifter, stämpel i serviceboken och assistansförsäkring ingår. När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna. Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri. En fråga vi ofta får gäller nybilsgarantin. Ja, vi är auktoriserade som allbilverkstad och garantin gäller. Givetvis servar vi även din bil om du har frångått tillverkarens föreskrifter. Vi utför de mesta som går att utföra i reparationsväg på en bil, exempelvis lager, leder, bussningar, bromsar, stötdämpare, fjädring, drivlina… ja listan kan göras lång.

Avancerad felsökning

Vi utför allt från enklare okulärkontroll till avancerad felsökning med olika testinstrument.

Kamremsbyten

Kamremsbyten kan ofta vara en kostsam servicepunkt, därför är det viktigt att de utförs av utbildad personal och med rätt verktyg.

Däckhotell

Hos oss är dina vilande däck alltid i tryggt förvar till det är dags för byte av säsong. Smidigt och enkelt för dig.

Vi släcker bilprovningens 2:or

Då vi är en av SWEDAC, ackrediterad verkstad kan vi efter utförd reparation även släcka din 2:a.

4-hjulsinställning (3D)

Vi har den absolut senaste mätaren som finns på marknaden och mäter och justerar din bil i sin helhet i 3D.

Boka Subaru-service

Använd gärna formuläret för att skicka en bokningsförfrågan till oss. Du kommer att bli kontaktad av oss snarast möjligt. Tillsammans hittar vi en tid som passar.

Det går också bra att ringa verkstaden på telefon

0498-22 22 20