ÄKTA SUBARU-SERVICE!

ÄKTA SUBARU-SERVICE!

När vi förvärvade verkstaden på Atlasgatan 9 i Visby var det naturligt att överta även den auktoriserade servicen för SUBARU. Vi har idag 3 utbildade tekniker varav en Japan-certifierad. Hos oss får du en garanterat äkta originalservice och reparation av din Subaru, med rätt delar, rätt utrustning, utfört av rätt utbildade tekniker, stämpel i boken, assistansförsäkring och alltid en gåva i sätet.

Verkstadstjänster

Vi har den absolut senaste mätaren som finns på marknaden och mäter och justerar din bil i sin helhet i 3D.

Vi utför allt från enklare okulärkontroll till avancerad felsökning med olika testinstrument.

Då vi är en av SWEDAC, ackrediterad verkstad kan vi efter utförd reparation även släcka din 2:a.

Vi har ett brett utbud av däck och fälgar, både till bil som till gräsklippare och cyklar.
Hos oss hittar du märken så som Michelin, Continental, Good Year, Nokian som tillhör Premiumsegmentet. BF-Goodrich, Hankook, Kumho som tillhör sekundasegmentet. Sunfull och Tigar som tillhör budgetsegmentet. Vi presenterar alltid våra priser inkl. däck, återvinningsavgift, demontering, montering, balansering och montering på bil. Vi erbjuder även däckhotell.

Många av dagens lyktor är av plast och kan då bli diffusa och nedslitna med dålig ljusbild som följd, vi har 2 steg för att åtgärda detta utan att behöva köpa nya lyktor. 

Boka service & reparation

Använd gärna formuläret för att skicka en bokningsförfrågan till oss. Du kommer att bli kontaktad av oss snarast möjligt. Tillsammans hittar vi en tid som passar.

Det går också bra att ringa verkstaden på telefon.

0498-22 22 20

  • * obligatorskt fält

  •  

Instagram

Instagram did not return a 200.