Vi servar alla bilar

På Atlasgatan 9 finner du en fullskalig verkstad för person och transportbilar. Våra kunder är privat, företag, stat och region. All personal har teknisk utbildning och flera har många tillägg som samlats genom åren.

På vår verkstad kan du lämna bilen ,släpvagnen, mopeden, alltid fri lånebil

Självklart är vi en Godkänd Bilverkstad och släcker även bilprovningens 2:or

Service & Reparation

Traditionell service enl. tillverkarens föreskrifter, stämpel i serviceboken och assistansförsäkring ingår. När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna. Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri. En fråga vi ofta får gäller nybilsgarantin. Ja, vi är auktoriserade som allbilverkstad och garantin gäller. Givetvis servar vi även din bil om du har frångått tillverkarens föreskrifter. Vi utför de mesta som går att utföra i reparationsväg på en bil, exempelvis lager, leder, bussningar, bromsar, stötdämpare, fjädring, drivlina… ja listan kan göras lång.

Kamremsbyten

Kamremsbyten kan ofta vara en kostsam servicepunkt, därför är det viktigt att de utförs av utbildad personal och med rätt verktyg.

Släpvagn

Vi servar och reparerar alla typer av släpvagnar, vi har även ett brett utbud av delar och tillbehör i lager

Avancerad felsökning

Vi utför allt från enklare okulärkontroll till avancerad felsökning med olika testinstrument.

Däckhotell

Hos oss är dina vilande däck alltid i tryggt förvar till det är dags för byte av säsong. Smidigt och enkelt för dig.

Trädgårdsmaskiner

I vår verkstad utför vi även service och reparationer av trädgårdsredskap.

Vi släcker bilprovningens 2:or

Då vi är en av SWEDAC, ackrediterad verkstad kan vi efter utförd reparation även släcka din 2:a.

4-hjulsinställning (3D)

Vi har den absolut senaste mätaren som finns på marknaden och mäter och justerar din bil i sin helhet i 3D.

Däck & Fälg

Vi har ett brett utbud av däck och fälgar, både till bil som till gräsklippare och cyklar. Hos oss hittar du märken så som Michelin, Continental, Good Year, Nokian som tillhör Premiumsegmentet. BF-Goodrich, Hankook, Kumho som tillhör sekundasegmentet. Sunfull och Tigar som tillhör budgetsegmentet. Vi presenterar alltid våra priser inkl. däck, återvinningsavgift, demontering, montering, balansering och montering på bil. Vi erbjuder även däckhotell.

Boka Verkstadsbesök

Använd gärna formuläret för att skicka en bokningsförfrågan till oss. Du kommer att bli kontaktad av oss snarast möjligt. Tillsammans hittar vi en tid som passar.

Det går också bra att ringa verkstaden på telefon

Tel. 0498-22 22 20