Om EP-bolagen

erikpedersen.se är en samlingssida för EP-Bolagen. Idén om företagande inom service, tjänster och smide har funnits sedan länge, men olika delar skulle få ”växa” klart. Det första bolaget startades tidigt 2015 och har idag växt till två bolag och en bifirma. Idén var tidigt att vara ett lokalt service & tjänsteföretag med bred täckningsgrad på Gotland. Företagandet har för mig växt fram genom åren som anställd privat, kommunalt och statligt. I bolag lokalt på Gotland, i Sverige och multinationellt.

Redan 1 juni 2015 expanderade företaget kraftigt genom förvärv av Mekonomen bilverkstad Slite. Vi öppnade portarna till Mekonomen Bilverkstad Visby Norr den 1 september 2018, Auktoriserad service för Polaris den 1 November och 1 Januari 2019 är vi även auktoriserade för Subaru och innehar även försäljningen av Polaris produktsortiment.

2018 startades AK9.SE en webbbutik med inriktning på Hundtillbehör och aktivt hundliv, Det är främst min fru Caroline som drar i dom trådarna.

5 år har gått och tiden går fort när man har roligt säger dom…

1 Juni 2020 exakt på dagen 5 år, avyttrade jag Mekonomen bilverkstad Slite och valde att satsa på en enhet istället.

Vad som kommer härnäst ska vi ännu inte avslöja, följ oss så får du se 🙂

Idag är vi 6 anställda och i ständig utveckling och våra kunder är Privat, Företag, Stat & Kommun. Vi utför allt inom bilverkstad.

Jag själv jobbar mest med affärsutveckling och styrning men även med utveckling av det egna varumärket EP-Garden Steel.

Våra sex servicekategorier:
Bilservice | Däckservice | Entreprenörsservice | Svetsservice | Trädgårdsservice | Fastighetsservice.

Vad behöver Du hjälp med?

Varmt välkommen att kontakta oss!

/ Erik Pedersén

VD & Affärsutvecklare.