Personal Mekonomen Bilverkstad Slite

Erik äger och driver bolaget Pedersén & Co AB och har en bakgrund i det tekniska sedan barnsben och är utbildad  Ackrediterad fordonsingengör. Erik brinner för däck, administration samt sitt smide.

Daniel arbetar som verkstadschef, Han har skruvat sedan barnsben och är utbildad ackrediterad servicetekninker. Daniel brinner för sin avancerade felsökning, drivlinereparationer och motorbyten.

Jennifer är vårt senaste tillskott och den enda tjejen på skutan, ni träffar henne i vår kundmottagning där hon hjälper till med allt från bokningar,beställningar och kaffe.

Anders, Farfar som vi kallar honom har genom alla sina år jobbat  i en teknisk bana med allt från tillverkning av processmaskiner till svarvning och fräsning,Reparation av stora som små maskiner. Anders är utbildad servicetekniker och brinner för reparationsarbeten  hjulinställningar och kaffe. Smeknamnet farfar har han fått av vår yngste mekaniker och de tyder på att gammal är äldst.

Linus är vår Speedwayåkande tekniker som är tagen direkt från fordonsgymnasiet, Linus är utbildad ackrediterad servicetekniker.
Han brinner för allt som innefattar service, däck.